Bukan sekadar blog

Berita Utama

Viral sekumpulan lelaki kencing dari atas flyover

MUNGKIN sudah menjadi satu trend orang awam melakukan perkara-perkara bodoh semata-mata untuk mendapatkan perhatian di media sosial.

Terbaru, viral satu video yang memaparkan sekumpulan lelaki India membuang air kecil dari atas jejambat sehingga terkena pada kenderaan yang lalu dibawahnya.

Kejadian itu dipercayai berlaku berhampiran terowong Smart, malam tadi.

Loading...

Video berdurasi 15 saat itu telah dirakam oleh salah seorang daripada kumpulan lelaki itu yang dilihat bergembira dengan perbuatan tidak bermoral mereka.

Rata-rata netizen yang menonton video tersebut mengecam tindakan itu sehingga ada yang meninggalkan komen berunsur rasis terhadap mereka.

Loading...

2 Comments

  1. azric

    huhuhu….keling paria pendatang pukimak ka rupanya yg kemcing merata2…kesian ko keling paria pendatang…dari pemimpin ko spai la ke macai2 india ni tak bertemadun…perangai mcm lembu yg sgt bodoh …

    • Bal

      Woi…kalau muda…Ada juga perangai nakal seperti ini..u pun Sama juga buat jahat kalau bersama kawan(touch heart and say)..so kena mengena dengan agama…kalau kepercayaa kamu ajar Yang baik tetap agama lain pun ajar Yang sama…adakah kamu boleh kata 100% Dalam agama kamu tak buat jahat… Stop blaming semua orang disebabkan segelintir pemuda buat HAL…be professional..kalau Kami percaya Dosa Dan pahala..jangan sakitkan orang Yang baca Komen .. cuba baca balik message Yang telah paparkan kepada public… Tolonglah…tuhan tidal bahagikan dunia ini kepada mana mana agama…so kita tiada hak dengan tanah ini…cuba fikir seperti manusia biasa….

Leave a Reply